Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în asigurări din România, care anul trecut a fost achiziţionat de către polonezii de la Unilink, ajunge pe mâna americanilor de la Acrisure. Grupul Unilink va fi preluat de către Acrisure, broker global de asigură

05 Aprilie 2023

Polonezii de la Unilink au anunţat decizia de a se alătura bokrerului global de asigurări şi fintech Acrisure, ceea ce înseamnă că după preluare, Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în asigurări din România va aparţine americanilor de la Acrisure, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii brokerilor.

UNIQA si SAFETY Broker asigura festivalul NEVERSEA 2022

06 Iulie 2022

Compania UNIQA se alatura partenerilor NEVERSEA Festival 2022, in calitate de asigurator oficial, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc sunt oferite de catre SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

SAFETY BROKER -LIDERUL PIETEI DE BROKERAJ IN ASIGURARI PENTRU AL 8-LEA AN CONSECUTIV!

08 Iunie 2021

Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 - Vezi cine sunt castigatorii! (Foto)

Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 au fost decernate, miercuri seara, pentru al X-lea an consecutiv. Sub genericul "Din nou impreuna", performantele si rezultatele inregistrate de companiile de brokeraj in asigurari si profesionistii care activeaza in aceasta piata au fost rasplatite intr-un cadru elegant si relaxat. Afla cine sunt castigatorii!

SAFETY BROKER -LIDERUL PIETEI DE BROKERAJ IN ASIGURARI PENTRU AL 6-LEA AN CONSECUTIV!

16 Aprilie 2019

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2019 - Afla cine sunt castigatorii!


Gala Premiilor Pietei Asiguratorilor 2019Safety Broker este declarat pentru al saselea an consecutiv Brokerul Anului de Retail!

Safety Broker -liderul pietei de brokeraj in asigurari pentru al 5-lea an consecutiv!

11 Aprilie 2018

Safety Broker este declarat pentru al cincilea an consecutiv Brokerul Anului de Retail!
Multumim clientilor nostri, angajatilor si partenerilor nostri fara de care n-ar fi fost posibila aceasta perfomanta.

Exclusiv: Ce afaceri a avut fiecare broker de asigurare in 2017?

11 Aprilie 2018

Autor: Andreea RADU

Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker

11 Aprilie 2018

Marea Adunare a Partenerilor SAFETY Broker s-a desfasurat intr-o atmosfera interbelica

11 Aprilie 2018

Autor: Andreea RADU

Premiile Brokerilor de Asigurare 2018 si-au desemnat castigatorii!

11 Aprilie 2018

Autor: Andreea RADU

Viorel Vasile, Safety Broker: Asigurătorii fug în continuare de clienţi prin oferirea de comisioane mici brokerilor.

11 Aprilie 2018

Autor: Anelis Baciu

Safety Broker, un sediu unde directorul general nu se "ascunde" dupa o armata de angajati

25 Mai 2017

Autor Marius Alexandru Stanciu

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari din Romania, si-a relocat sediul de la vechea adresa din zona Bulevardului Timisoara in luna august 2014, din nevoia de spatiu de lucru pentru angajatii companiei, de sali de sedinta si training, intr-o cladire de birouri, situata pe Calea Giulesti.

Cât va costa maximum poliţa RCA în următoarele şase luni? Tariful maxim pentru şoferii fără daune va fi între 541 de lei şi 3.087 în funcţie de tipul autoturismului. Pentru şoferii cu daune tariful maxim se şi dublează Autor: Anelis Baciu

28 Octombrie 2016

Autor: Anelis Baciu


În următoarele şase luni persoanele fizice vor plăti un tarif maxim pentru asigurarea auto obligatorie (RCA) cuprins între 541 de lei pe an şi 3.087 lei pe an, în funcţie de vârstă şi capacitatea cilindrică a autoturismului. Aceste tarife sunt valabile la clasa B0, adică fără penalizări sau bonusuri pentru comportamentul din trafic.

Cum arată topul brokerilor de asigurări la jumătatea anului. Safety şi Marsh rămân pe primele locuri, în timp ce Millenium este singurul broker nou intrat în top 10

12 Octombrie 2016

Safety Broker se distanteaza de competitorii Marsh si Transilvania in clasamentul brokerilor de asigurare din Romania, conform cifrelor furnizate de ASF la S1 2016. Consolidand astfel, pentru a patra oara consecutiv, pozitia de lider in topul brokerilor de asigurare. Cu un PBI in valoare de 240,5 mil. lei (54 mil. euro) şi o cotă de piata de aproximativ 8%, Safety Broker ramane in continuare si Brokerul numarul 1 in retail din Romania.

ASF-UL ARUNCĂ PIAŢA ASIGURĂRILOR ÎN URMĂ CU 20 DE ANI

11 Octombrie 2016

Un mix de vânzare, creşterea vânzărilor pe NON RCA, agrearea de noi parteneriate avantajoase, dezvoltarea pe pieţele din Ungaria şi Bulgaria sunt doar cateva dintre obiectivele Safety Broker in conditiile actualelor incertitudini din piata de asigurari din Romania.

Viorel Vasile, Safety Broker: Reducerea agresiva a comisioanelor de intermediere va pune lacatul pe usile brokerilor din orasele mici

12 Septembrie 2016

Societatile de brokeraj in asigurari se confrunta in ultima perioada cu o presiune ridicata pe reducerea comisioanelor incasate pentru intermedierea politelor RCA, care au scazut de la o medie de 16% la finele lui 2015, pana la 10% in prezent, fapt care ar putea conduce la iesirea unor jucatori din piata si la o scadere semnificativa a gradului de cuprindere in asigurare, in special, in provincie, apreciaza Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

Viorel VASILE, SAFETY Broker: Este o tendinta foarte agresiva a reducerii de comisioane

10 Septembrie 2016

Nivelul comisioanelor acordate de companiile de asigurari pentru politele RCA s-a aflat in ultima perioada pe o panta descendenta, ceea ce ar putea conduce, in anumite zone ale tarii, la o scadere a gradului de cuprindere in asigurare, a precizat Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker, in cadrul emisiunii XPRIMM Time for Business.

Brokerii acuză ASF că prin schimbarea normei RCA ar provoca o catastrofă

09 Septembrie 2016

Proiecte legislative pe bandă rulantă, companii aflate în reorganizare forţată, dispute între Autoritatea de Supra­veghere Financiară (ASF) şi jucătorii din piaţă, proteste vocale ale brokerilor şi planuri de redresare voluntară demarate de asigurători - aşa se conturează în linii mari imaginea pieţei de asigurări în cel mai agitat an din ultimul deceniu.

Piaţa nu a mai fost atât de zbuciumată de la valul de falimente de la începutul anilor 2000.

Tensiuni pe piata asigurarilor

08 Septembrie 2016

TENSIUNI URIAŞE ÎN ASIGURĂRI:

Brokerii şi asigurătorii, luaţi prin surprindere de noul supraveghetor Cristian Constantinescu, specialist în asigurări: Nu e vina brokerilor că s-a ajuns la comisioane foarte mari pe RCA, e vina asigurătorilor, că în goana după cotă de piaţă le-au acceptat.

Piata asigurarilor, intre recastigarea increderii si revenirea pe profit. Vezi aici principalele declaratii de la conferinta UNSAR

07 Septembrie 2016

Piata asigurarilor se afla de 8 ani pe pierdere, iar in acest an se confrunta si cu o scadere a gradului de incredere din partea clientilor sau potentialilor clienti. Astfel, recastigarea increderii consumatorilor, dar si cresterea sanatoasa si profitabila a industriei s-au aflat printre subiectele dezbatute de specialistii din domeniu in cadrul Conferintei Asiguratorilor din Romania, organizata de UNSAR.

SAFETY Broker: Crestere de doua cifre in prima jumatate a anului si planuri de extindere in Ungaria si Bulgaria

10 Iulie 2016

Primul semestru al anului in curs a adus pentru SAFETY Broker, liderul pietei locale de intermediere in asigurari, o crestere de doua cifre, in linie cu obiectivele stabilite pentru aceasta perioada. "Avem la jumatatea anului o crestere de 26%, suntem in grafic cu ceea ce ne-am propus", a precizat Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker, in cadrul celei mai recente editii a emisiunii XPRIMM Time for Business, mentionand, de asemenea, ca RCA reprezinta circa 70% din totalul intermedierilor. 

Intermedierile brokerilor de asigurari au urcat cu 15,5% in T1

10 Aprilie 2016

Piata romaneasca de brokeraj in asigurari s-a majorat cu 15,5 procente in primul trimestru al anului 2014, cumuland prime intermediate de 250 milioane euro, conform estimarilor INSURANCE Profile. Aceasta valoare reprezinta 54% din totalul primelor subscrise pe piata locala.Totodata, este pentru prima data cand brokerii au vandut mai mult de jumatate din asigurarile comercializate in Romania.

Pe clase de asigurari, brokerii au intermediat circa 71% din totalul politelor CASCO, 78% din RCA, respectiv 52% din cele property.

Safety Broker este noul sponsor al echipei U Cluj

19 Septembrie 2014

Safety Broker este noul sponsor al echipei de fotbal Universitatea Cluj, acordul fiind parte a unui parteneriat de lungă durată semnat  la începutul acestei săptămâni la Cluj-Napoca.

“Suntem mândri să ne alăturăm celei mai iubite echipe de fotbal din regiune și o vom sprijini să ajungă pe locul pe care îl merită. Sunt convins că, împreună, îi vom face din nou pe suporterii Universității fericiți!”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker. “U” Cluj este mult mai mult decat un club sportiv, este un adevărat spirit ce animă Transilvania încă din 1919.