UNIQA si SAFETY Broker asigura festivalul NEVERSEA 2022

06 Iulie 2022 - 12:47
Neversea 2022

Compania UNIQA se alatura partenerilor NEVERSEA Festival 2022, in calitate de asigurator oficial, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc sunt oferite de catre SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

Astfel, si anul acesta, sub egida sloganului "It's fun to be safe" SAFETY Broker a facilitat conectarea Oraganizatorilor Neversea Festival 2022 cu UNIQA, fiind un partener strategic si astfel oferind cele mai bune solutii de asigurare, totul pentru ca muzica buna si vibe-ul unic al festivalului de la malul marii sa ofere tuturor participantilor experiente memorabile si in siguranta.

"Sustinem siguranta in cadrul unui festival de amploare, care, pe parcursul catorva zile, aduce impreuna artisti de prestigiu si un public numeros. Cream momente memorabile alaturi de partenerii nostri Neversea, in mod responsabil, cu grija fata de toti cei prezenti la eveniment, pentru ca acestia sa se bucure din plin de experiente fara griji. Increderea si dezvoltarea permanenta stau la baza colaborarii noastre cu SAFETY Broker si ne ajuta sa construim impreuna solutii de asigurare calibrate, oferind liniste si continuitate in viata oamenilor si in activitatea companiilor" a declarat Carmen MIRDAN, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.

 

"SAFETY Broker este liantul care conecteaza distractia cu siguranta si la cea de-a 4-a editie a festivalului Neversea. Siguranta participantilor a fost o prioritate pentru SAFETY inca de la inceputurile acestui festival, iar, prin parteneriatul cu UNIQA, reusim sa oferim cele mai eficiente solutii de asigurare, astfel incat toti cei implicati sa simta cu adevarat vibe-ul - It's fun to be safe!", a declarat Viorel VASILE, CEO al SAFETY Broker.

Citeste stirea integral pe linkul de mai jos.

https://www.1asig.ro/UNIQA-si-SAFETY-Broker-asigura-festivalul-NEVERSEA…

Articole recente

05 Aprilie 2023 - 12:57

Polonezii de la Unilink au anunţat decizia de a se alătura bokrerului global de asigurări şi fintech Acrisure, ceea ce înseamnă că după preluare, Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în...

08 Iunie 2021 - 11:19
Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 - Vezi cine sunt castigatorii! (Foto)

Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 au fost decernate, miercuri seara, pentru al X-lea an consecutiv. Sub genericul "...