Sprijinim dezvoltarea sistemului integrat medical, tehnic de urgență și prim ajutor

17 Septembrie 2016

Safety Broker de Asigurare şi Fundaţia pentru S.M.U.R.D. au lansat în 2012 campania „Împreună salvăm vieţi”. O campanie umanitară desfășurată pe durata unui an, prin care a fost donat câte un leu din fiecare poliţă de asigurare încheiată la SafetyBroker către fundaţia pentru S.M.U.R.D. Banii acumulaţi astfel, au fost plătiţi trimestrial, în cadrul conferinţelor de presă organizate de Safety Broker.

Sprijinim Cultura

17 Septembrie 2016

În august 2014 am avut ocazia să contribuim la lansarea volumului „Constantin Brâncoveanu - 300 Documente de Arhivă” şi să sprijinim vernisajul expoziţiei fotodocumentare cu documente emise de cancelaria domnitorului Constantin Brâncoveanu, din incinta Palatului de la Potlogi.

Sprijinim Performanţa Sportivă

17 Septembrie 2016

La sfârşitul anului 2013, Safety Broker a devenit sponsorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, completând strategia sa de promovare a valorilor sportului românesc.

“Nu este prima oară cand investim în fotbalul românesc, însă parteneriatul cu Universitatea Cluj reprezintă o promovare deosebită, care ne onorează şi ne obligă în noul an” a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker