Avantajele colaborării cu Safety Broker

Apelând la Safety Broker vă asigurăm de faptul că reprezentăm întotdeauna interesul clientului şi de asemenea ne asumăm intermedierea întreg procesului de achiziţie a unei asigurări, oferindu-vă cele mai bune soluţii.

Iată doar cateva dintre avantajele colaborării cu Safety Broker:

1. Eficientizarea timpului

Pentru a obţine şi compara oferte de la cel puţin 10 asigurători, de exemplu, puteţi da un singur telefon la Safety Broker şi beneficiaţi gratuit de oferte de la consultanţii noştri, economisind astfel timpul pe care l-aţi fi consumat pentru 10 drumuri la 10 companii de asigurări.

De asemenea, beneficiaţi gratuit de consultanţă specializată din partea specialiştilor noştri pentru înţelegerea termenilor şi condiţiilor din ofertele de asigurare, astfel încât dumneavoastră să puteţi face o comparaţie corectă între acestea. Pentru că ofertele de asigurări sunt atât de variate încât, pentru acelaşi client şi acelaşi bun asigurat, diferenţele între cea mai mică şi cea mai mare prima de asigurare pot varia cu până la 300%.

În plus, nu veti mai avea grija scadentei ratelor si a expirarii poliţelor, pentru ca managerul dumneavoastră de cont vă va reaminti din timp aceste aspecte.

2. Recomadarea si identificare celei mai potrivite solutii pentru dumneavoastra

Spre deosebire de angajatul unei companii de asigurări care trebuie să vă convingă de faptul că produsul companiei din care face parte este cel mai bun, specialiştii Safety Broker reprezintă întotdeauna interesele asiguratului, oferindu-vă astfel cea mai bună soluţie de asigurare pentru nevoile dvs, selectată din cele mai avantajoase oferte ale tuturor companiilor de asigurări din România.

Astfel, veţi putea beneficia de o asigurare adaptată nevoilor şi cerinţelor iminente, evitând în acest mod ofertele standardizate.

3. Asistenţă în cazul unei daune

Safety Broker vă pune la dispoziţie un call center dedicat dosarelor de daune şi vă oferă consiliere gratuită cu privire la procedură şi documentele necesare deschiderii acestora. Totodată, mai puteţi beneficia de recomandări cu privire la demersurile de soluţionare a acestora.

4. Gamă variată de oferte de asigurări şi servicii

Safety Broker deține capacitatea profesională şi legală de a intermedia toate tipurile de asigurări.

Astfel, cu un singur apel, atât clienţii de retail cât şi corporate au acces rapid la cea mai bună soluţie în materie de produse de asigurare (asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuinţe, de viaţă, medicale), precum şi servicii post-vânzare.

5. Alte servicii

Clienţii Safety Broker mai pot beneficia de livrarea poliţelor la sediul acestora, inspecţii de risc la sediu sau domiciliu, precum şi de autoturism la schimb dacă autoturismul asigurat se află în reparaţie în service-urile partenere Safety Broker.