Viorel Vasile

Viorel Vasile

Presedinte - Management Board

Viorel Vasile este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes antreprenori români. Pornind de la pasiunea sa pentru asigurări, Viorel a pus bazele Safety Broker, manifestând o tendinţă spre diferenţiere şi originalitate sub toate aspectele. El oferă suport echipei Safety, ridicând împreună produsele companiei la cele mai înalte standarde de calitate şi satisfacţie.

Lavinia Nita

Lavinia Niţă

Director General

Alături de Safety Broker încă din anul 2005, momentul înfiinţării companiei, Lavinia Niţă planifică, conduce şi coordonează serviciile administrative ale organizaţiei. Reprezintă şi apără interesele legale ale societăţii în raporturile cu persoanele fizice şi juridice.

Cati Stoican

Cati Stoican

Membru - Management Board

Prezentă în echipa Safety Broker încă din 2012, cu o experienţă de peste 16 ani în domeniul asigurărilor, Cati Stoican coordoneaza în prezent departamentul corporate al companiei. Cati este specializată în asigurări custom-made dedicate persoanelor juridice şi este pasionată de managementul riscului.

Zina Iakab

Zina Iakab

COO

Zina Iakab este parte a echipei Safety Broker din 2005, asigură funcţionarea eficientă şi susţinută a departamentului financiar. Ea oferă o perspectivă economico-financiară asupra iniţiativelor de dezvoltare, implicându-se în mod direct în definirea strategiei pentru a îmbunătăţi performantele companiei.

Lavinia Gal

Lavinia Gal

Director zonal

Cu o experienţă de peste 12 ani în asigurări, Lavinia Gal organizează şi coordoneaza cu succes activitatea biroului din Cluj Napoca şi a birourilor din Regiunea Nord-Vest. Succesele regiunii se datorează cu precădere implicării, adaptării continue şi a inovaţiei permanente atât a liderului cât şi a întregii echipe.

Daniel Colita

Daniel Coliţă

Director zonal

Daniel Coliţă este liderul care a condus şi conduce regiunea de Vest şi sucursala Timişoara încă din 2009 către rezultate remarcabile, mentinând permanent întreaga regiune pe poziţii fruntaşe în clasamentul Safety Broker.

Costin Lazarescu

Costin Lăzărescu

Director Daune

Încă din 2006 face parte din echipa Safety, Costin Lăzărescu se ocupă de departamentul de daune oferind suport atât clienţilor externi cât şi celor interni. Rolul său este de a asigura, urmări şi gestiona rezolvarea tuturor doarelor de daună.

Cristian Vasile

Cristian Vasile

Director Departament Asigurări de Viata

Cei peste 15 ani de experienţă acumulaţi în domeniul asigurărilor de viaţă, grup şi sănătate de către Cristian Vasile îl ajută în dezvoltarea durabilă a acestui segment în cadrul companiei. Până în prezent, el a făcut parte din echipe de top cum ar fi cea a liderului de piaţă ING Asigurări de Viaţa, dar şi Allianz Ţiriac Asigurări.

Razvan Popescu

Răzvan Popescu

‎Director Departament Garanţii

Din 2009 activează în piaţa asigurărilor, iar din 2016 un suflu tânăr şi dinamic în echipa Safety. Răzvan Popescu are misiunea de a dezvolta portofoliul asigurărilor de garanţii precum şi menţinerea şi dezvoltarea unor relaţii strategice de business cu partenerii Safety Broker.

Andreea Poncos

Andreea Poncoş

Director Departament Raspunderi Civile

Andreea Poncoş are un istoric de 8 ani în asigurări, din care 5 ani în companii de asigurări şi 3 ani în brokeraj. Experienţa acumulată până în prezent o ajută în procesul de vânzare, astfel încât clienţii Safety Broker să beneficieze de consultanţă de calitate în personalizarea programelor de asigurare.

Ramona Dobrescu Director Marketing

Ramona Dobrescu

Director Marketing

Ramona Dobrescu s-a alăturat echipei Safety Broker în 2009. De atunci coordonează activitatea de marketing şi PR, implementând şi dezvoltând cele mai bune soluţii de comunicare şi concepte de marketing, pentru atingerea atât a obiectivelor de imagine cât şi a celor de business ale companiei.

Alex Babei

Alex Babei

Tech&Digital Development Manager

Alex Babei are un background de peste 19 ani in asigurari, pornind de la activitatea de agent de asigurari, ceea ce i-a asigurat o buna cunoastere a produselor de asigurare atunci cand, in 2009, a trecut la partea de dezvoltare a sistemelor de emitere a politelor. In 2016 s-a alaturat echipei Safety Broker, unde coordoneaza activitatea de dezvoltare a platformelor tehnologice si digitale, atat pentru emiterea politelor de catre agentii si colaboratorii Safety Broker, cat si pentru emiterea online direct de catre clienti.