Safety Magazine, editia Aniversara, iunie 2020

16 Iunie 2020

Asigurarea de locuinta - remediu pentru un somn linistit si o viata fara griji.

20 August 2018

Un vis implinit dupa zece ani de munca se poate spulbera intr-o secunda.

Asigurarile Agricole - un "must have" al zilelor noastre.

23 Iulie 2018

Vremea capricioasa din vara aceasta si inundatiile de pe suprafete extinse au facut ravagii atat in gospodariile multor romani cat si in agricultura romaneasca. Zeci de mii de hectare de cereale din sudul ţării au fost compromise de ploi şi grindină. Pepenii galbeni au crăpat pe câmp din cauza acumulărilor de apă, murele şi zmeura putrezesc si rosiile se strica. Meteorologii anunta ca vremea capricioasa nu se opreste aici si cu siguranta nici valoarea pagubelor.

Interviu Cătălin Chiriac Deputy CEO Safety Broker

12 Aprilie 2018

Cătălin Chiriac Deputy CEO Safety Broker – medicul care supervizează asigurările în orice sezon

Succesul businessului modern nu se rezumă astăzi doar la excelența CEO-ului unei companii, ci presupune o înțelegere profundă a relațiilor de parteneriat, o completare reciprocă a competențelor și, nu în ultimul rând, un flux optim al cunoștințelor disponibile. Definirea acestor relații se aplică într-o măsură deosebită tandemului CEO - Deputy CEO.

Sorin Cobzaru - interviu

12 Aprilie 2018

Sfârșitul anului 2017 a venit pentru sucursala Safety Broker Iași cu un nou început, s-au mutat într-un nou sediu elegant, foarte funcțional și primitor. Inaugurarea sediului a coincis și cu o conferință regională la care a participat întreaga echipă din zona Moldovei. Despre inaugurare vă transmitem că a fost un eveniment remarcabil, cu o atenție deosebită acordată detaliilor și invitațiilor. Felicităm și noi echipa de la Iași pentru realizări, le transmitem mult succes în noua locație, rezultate competitive, servicii profesioniste și să rămână în continuare o echipa frumoasă și devotată.

Viorica Pușcașu - fosta „fată fără zestre”, astăzi lider cu un portofoliu generos

12 Aprilie 2018

Viorica Pușcașu, invitata noastră din acest număr, ne povestește despre evoluția sa în lumea asigurărilor, despre ce a însemnat și înseamnă Safety Broker pentru ea și cât de importantă este echipa atunci când îți dorești să te remarci ca sucursală.

S.M.: Povestește-ne un pic despre începuturile tale în asigurări. Cum a fost schițată traiectoria ta în aceasta piața?

Interviu Mihai Minea - sursă de inspiraţie şi motivaţie zi de zi

12 Aprilie 2018

Un om vesel este un om căruia îi cauți prezența, care te încarcă de energie pozitivă și îți dă putere atunci când simți că nu ai una din cele mai bune zile. Când această persoană mai este și liderul care în 2016 a gestionat un portofoliu de clienți în valoare de 1.000.000 euro, cu atât mai mult îți dorești să-i fii în preajmă, să-i furi secretele sau să te inspiri din abordarea sa. Acesta este Mihai Minea, un profesionist care câștigă tot timpul cu zâmbetul pe buze.

S.M.: Cum arată începutul carierei tale, ce anume te-a făcut să intri în zona vânzărilor de asigurări?

Interviu Lavinia Niță, unul dintre pilonii care a consolidat Safety Broker

12 Aprilie 2018

De 11 ani Lavinia face parte din familia Safety, este alături de noi încă de la început, contribuind la dezvoltarea și ascensiunea a ceea ce astăzi cunoaștem a fi Brokerul numărul 1 în asigurări cu experiența, dăruirea și profesionalismul său. Lavinia Niță este un lider, un partener și un coleg model din toate punctele de vedere.

S.M.: Spune-ne te rog cum a luat naștere Safety Broker și în ce conjunctură?

Agricultura în siguranță!

03 Octombrie 2016

Soluții complete de asigurare oferite de Safety Broker menite să vă protejeze activitatea agricolă și să „îmblânzească” efectele dezastrelor naturale asupra investiției dumneavoastră!

Safety Broker - brokerul numărul 1 în piața de brokeraj în asigurări din România -, cu o cotă de piață de aproape 8% și cu prime intermediate în valoare de 85 milioane de euro în 2015, vine după 11 ani de experiență în asigurări cu cele mai potrivite și prietenoase recomandări de asigurări agricole!

De ce să vă asigurați cultura?

Stiati ca ...

19 August 2016

Prima companie de asigurari a fost infiintata in Anglia in anul 1680?    

Aparitia primei asigurari a fost generata de Marele Incediu din Londra anului 1666.

Anul 1666, datorită faptului că conţinea numărul “666″ în el, era perceput de mulţi ca fiind apocaliptic. Timp de 4 zile, de pe 2 pana pe 6 septembrie,  locuitorii Londrei au crezut că Apocalipsa a sosit. Marele incendiu din acele zile le-a adus iadul pe pământ şi mulţi Londonezii vedeau incendiul ca fiind focul răzbunător a lui Dumnezeu pentru curăţarea păcatelor oamenilor.

Interviu Lavinia Gal

16 August 2016

SM: Numele Lavinia Gal este de câțiva ani buni sinonim cu numele unei femei de succes nu doar în Safety Broker, ci și în domeniul asigurărilor. Cât de greu își poate croi o femeie un drum solid pe piața asigurărilor?

Cu determinare și prin muncă susținută. Cu dăruire și pasiune în ceea ce faci, curaj pentru a face față provocărilor și o viziune clară asupra obiectivelor setate. Toate acestea sunt accesorii “must have” (ca să zic așa) pentru a reuși în această piață atât de masculinizată.

Interviu Cati Stoican.

03 Iunie 2016

1. Cum a fost pentru tine venirea la Safety Broker, care au fost obiectivele individuale pe care le-ai setat la momentul venirii tale in echipa si ce strategie ai abordat pentru a le atinge?

Safe CMR

03 Iunie 2016

Produs CMR cobranded Safety Broker in parteneriat cu Gothaer.

Va prezentam mai jos ce inseamna Safe CMR, cui se adreseaza, care sunt elementele de noutate, limitele de raspundere si avantajele concurentiale ale acestui produs.

CE ASIGURA SAFE CMR?

Safe CMR acopera raspunderea Asiguratului, in calitate de caraus, pentru marfurile transportate rutier cu vehiculele incluse in Contractul de Asigurare si asumata in conformitate cu prevederile conventiei CMR, declansata ca urmare a producerii unor Evenimente Asigurate in timpul perioadei de Asigurare.