Agricultura în siguranță!

03 Octombrie 2016

Soluții complete de asigurare oferite de Safety Broker menite să vă protejeze activitatea agricolă și să „îmblânzească” efectele dezastrelor naturale asupra investiției dumneavoastră!

Safety Broker - brokerul numărul 1 în piața de brokeraj în asigurări din România -, cu o cotă de piață de aproape 8% și cu prime intermediate în valoare de 85 milioane de euro în 2015, vine după 11 ani de experiență în asigurări cu cele mai potrivite și prietenoase recomandări de asigurări agricole!

De ce să vă asigurați cultura?

Stiati ca ...

19 August 2016

Prima companie de asigurari a fost infiintata in Anglia in anul 1680?    

Aparitia primei asigurari a fost generata de Marele Incediu din Londra anului 1666.

Anul 1666, datorită faptului că conţinea numărul “666″ în el, era perceput de mulţi ca fiind apocaliptic. Timp de 4 zile, de pe 2 pana pe 6 septembrie,  locuitorii Londrei au crezut că Apocalipsa a sosit. Marele incendiu din acele zile le-a adus iadul pe pământ şi mulţi Londonezii vedeau incendiul ca fiind focul răzbunător a lui Dumnezeu pentru curăţarea păcatelor oamenilor.

Interviu Lavinia Gal

16 August 2016

SM: Numele Lavinia Gal este de câțiva ani buni sinonim cu numele unei femei de succes nu doar în Safety Broker, ci și în domeniul asigurărilor. Cât de greu își poate croi o femeie un drum solid pe piața asigurărilor?

Cu determinare și prin muncă susținută. Cu dăruire și pasiune în ceea ce faci, curaj pentru a face față provocărilor și o viziune clară asupra obiectivelor setate. Toate acestea sunt accesorii “must have” (ca să zic așa) pentru a reuși în această piață atât de masculinizată.

Interviu Cati Stoican.

03 Iunie 2016

1. Cum a fost pentru tine venirea la Safety Broker, care au fost obiectivele individuale pe care le-ai setat la momentul venirii tale in echipa si ce strategie ai abordat pentru a le atinge?

Safe CMR

03 Iunie 2016

Produs CMR cobranded Safety Broker in parteneriat cu Gothaer.

Va prezentam mai jos ce inseamna Safe CMR, cui se adreseaza, care sunt elementele de noutate, limitele de raspundere si avantajele concurentiale ale acestui produs.

CE ASIGURA SAFE CMR?

Safe CMR acopera raspunderea Asiguratului, in calitate de caraus, pentru marfurile transportate rutier cu vehiculele incluse in Contractul de Asigurare si asumata in conformitate cu prevederile conventiei CMR, declansata ca urmare a producerii unor Evenimente Asigurate in timpul perioadei de Asigurare.