PRIVIM CU ÎNCREDERE SPRE VIITOR

 

SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A. - unul din principalii jucători pe piața distribuției de asigurări din România, este parte a grupului american ACRISURE L.L.C., brokerul de asigurări nr. 4 în S.U.A. și numărul 6 mondial.

        Din 2005 suntem prezenţi în piața de brokeraj din România.

        Din 2013 suntem liderul pieţei de brokeraj în asigurări.

        Începând cu anul 2021 Safety Broker de Asigurare S.A. este parte din Unilink Group – cel mai mare broker de asigurari din C.E.E.

        Din 2022 suntem Membru al grupului american ACRISURE L.L.C. -  nr. 4 în clasamentul distribuitorilor de asigurari din S.U.A.

        Suntem prezenţi la nivel național în peste 150 unităţi operaţionale, în toate județele țării și aproximativ 1500 de reprezentanți pregătiți să ofere cele mai bune soluții de asigurare pliate pe nevoile clienților și la nivel internațional în Republica Moldova cu 2 unități operaționale.

        Suntem primul broker din România avizat de către A.S.F. pentru a deveni creator de produse.

După aproape două decenii de activitate, calitatea serviciilor noastre este confirmată de clienții, partenerii, volumul de business intermediat precum și cota de piață de peste 8%.

Misiune: Să oferim soluţii de asigurare eficiente, adaptate şi personalizate la nevoia de protecţie a fiecărui client în parte.

Viziune: Prin inovaţie, profesionalism şi excelenţă antreprenorială țintim să devenim alegerea numărul 1 din România în materie de asigurări.

Obiectiv General: Investim permanent în oameni, creăm noi tendințe, noi produse co-brand menite să asigure punctual anumite riscuri și să acopere astfel nevoile clienților noștri.  Contribuim astfel, împreună cu partenerii noștri, la creșterea gradului de asigurare din România, la dezvoltarea pieței și la siguranța clienților.

Valorile noastre sunt:

        Devotament: Ne pasă de nevoile, de siguranța și bunăstarea clienților noștri și facem tot posibilul pentru a le oferi cele mai bune servicii,  împreuna cu produsele de asigurare adecvate nevoilor acestora.

        Responsabilitate: Ne luăm angajamentul să oferim servicii de calitate, la timp și în conformitate cu așteptările și nevoile clienților noștri.

        Integritate: Suntem transparenți și onorăm promisiunile noastre.

        Respect: Tratăm clienții noștri cu respect și înțelegere.

        Empatie: Ne concentrăm pe nevoile individuale ale clienților noștri și ne angajăm să găsim cele mai bune soluții pentru a le satisface.

Ne pasă de siguranța dumneavoastră și de aceea facem totul cu simț de răspundere. Suntem ambițioși, fermi și consecvenți atunci când vine vorba de obiective. Suntem corecți, transparenți, ne onorăm promisiunile și oferim respect înainte de a-l pretinde. Încurajăm ideile bune și promovăm inițiativele.

Ce oferim noi, Safety Broker de Asigurare S.A .?

        Intermediere de Asigurări de bunuri și proprietăți, cyber risk, afaceri, garanții, credite comerciale, răspunderi civile, echipamente electronice, construcții-montaj, călătorie, viață, sănătate, etc;

        Consultanță în managementul de risc;

        Servicii complete de asigurare pentru transportul terestru, feroviar, naval şi aerian;

        Consultanță și asistență în cazul dosarelor de daună;

        Echipa dedicată clienților corporate.

De ce să devii client Safety Broker de Asigurare S.A.? Pentru că:

        Reprezentăm interesele clientului în relația cu Asigurătorul;

        Propunem soluții de asigurare conforme cu nevoile Clientului:

     - programe de asigurare care oferă un raport mai bun între acoperire și cost; 

     - propunerea clauzelor suplimentare optime conform tipologiei clientului și nevoile acestuia;

     - prezentarea comparativă a ofertelor cu argumente pro și contra;

     - recomandări punctuale pentru anumite acoperiri, condiții, franșize;  

     - reprezentant dedicat și asistență specializată în cazul dosarelor de daună.

Safety Broker de Asigurare S.A. în mediul online:

Suntem lideri în spațiul online, unde deținem peste 50% din această piață prin parteneriate strategice, precum eMAG.

 

 

SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A. este o societate pe acțiuni română cu sediul social în București, Calea Giulești, nr. 8D, sectorul 6, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr.: J40/6184/2005 avand Codul Unic de Înregistrare nr. 17437817.  Suntem  o Companie  autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, în baza Deciziei nr. 3894/13.06.2005 fiind înmatriculată în Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK - 293/15.06.2005 conform legislației în vigoare. Suntem autorizați să practicăm toate clasele de asigurări generale și de viață pentru toate Societățile de Asigurări (inclusiv emiterea de contracte de asigurare şi colectarea primelor de asigurare în numele societăților), acționând în numele Dumneavoastră, clienții noștri.

Verificarea înregistrării Safety Broker de Asigurare în Registrul Intermediarilor Principali se poate face accesând: https://asfromania.ro/supraveghere/registre-electronice/asiguratori-si-intermediari-din-romania

Suntem înregistrați ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal sub numărul 21103.

Dumneavoastră, în calitate de Clienți ai produselor de asigurare şi părți interesate, aveți dreptul legal să formulați reclamații împotriva distribuitorilor. Condițiile de exercitare a acestui drept le puteți găsi accesând link-ul https://asfromania.ro/consumatori/petitii.

Litigiile dintre clienții persoane fizice și distribuitorii de asigurări pot fi soluționate și prin proceduri de soluționare alternativă a litigiilor. Condițiile de accesare a procedurilor de soluționare a litigiilor pot fi vizualizate accesând www.salfin.ro .

Safety Broker de Asigurare SA, în baza solicitării dumneavoastră, vă poate oferi consultanță bazată pe o analiză imparțială și personală, după analizarea unui număr suficient de mare de contracte de asigurare disponibile pe piață.

Pentru emiterea Poliței în baza Ofertei, intermediarul principal încasează comision de la Societățile de Asigurare.

Natura remunerației este sub formă de parte variabilă (comision și/sau bonus). Valoarea comisionului încasat de emitent nu afectează prima de asigurare plătită de către client.

Documentele de Informare privind Produsul de Asigurare (IPID) se regăsesc pe site-ul www.safetybroker.ro la secţiunea „Info Utile”.

Referitor la posibilele conflicte de interese vă informăm că:

Safety Broker de Asigurare S.A. nu se află în conflict de interese cu niciun Asigurător.

Safety Broker de Asigurare S.A. nu deţine participaţii calificate la niciun Asigurător.

Niciun Asigurător nu deţine participaţii calificate la Safety Broker de Asigurare S.A.