PRIVIM CU ÎNCREDERE SPRE VIITOR

 

Noi, SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A. suntem o societate pe actiuni română cu sediul social în București, Calea Giulești, nr. 8D, sectorul 6, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr.: J40/6184/2005 avand Codul Unic de Înregistrare nr. 17437817.  Suntem  o Companie  autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, în baza Deciziei nr. 3894/13.06.2005 fiind inmatriculată în Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK - 293/15.06.2005  conform legislației în vigoare. De asemenea, vă informăm că suntem autorizați să practicam toate clasele de asigurări generale și de viață pentru toate Societățile de Asigurări (inclusiv emiterea de contracte de asigurare şi colectarea primelor de asigurare în numele societăților), acționând în numele Dumneavoastră, clienții noștri. Verificarea înregistrării Safety Broker de Asigurare în Registrul Intermediarilor Principali se poate face accesând: https://asfromania.ro/supraveghere/registre-electronice/asiguratori-si-intermediari-din-romania

Suntem inregistrați ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal sub numarul 21103.

Dumneavoastră, în calitate de Clienți ai produselor de asigurare şi părțile interesate aveti dreptul legal să formulați reclamații împotriva distribuitorilor. Condițiile de exercitare a acestui drept le puteți găsi accesând link-ul https://asfromania.ro/consumatori/petitii .

Litigiile dintre clienții persoane fizice și distribuitorii de asigurări pot fi soluționate și prin proceduri de soluționare alternativă a litigiilor. Condițiile de accesare a procedurilor de soluționare a litigiilor pot fi vizualizate accesând www.salfin.ro .

Safety Broker de Asigurare SA, în baza solicitării dumneavoastră, vă poate oferi consultanță bazată pe o analiză imparțială și personală, după analizarea unui număr suficient de mare de contracte de asigurare disponibile pe piață.

Pentru emiterea Poliței în baza Ofertei, intermediarul principal încasează comision de la Societățile de Asigurare.

Natura remunerației este sub formă de parte variabilă (comision și/sau bonus). Valoarea comisionului încasat de emitent nu afectează prima de asigurare plătită de către client.

Documentele de Informare privind Produsul de Asigurare (IPID) se regăsesc pe site-ul www.safetybroker.ro la secţiunea „Info Utile”.

Referitor la posibilele conflicte de interese vă informăm că:

Safety Broker de Asigurare SA nu se află în conflict de interese cu niciun Asigurător.

Safety Broker de Asigurare SA nu deţine participaţii calificate la niciun Asigurător.

Niciun Asigurător nu deţine participaţii calificate la Safety Broker de Asigurare SA.

Ne mândrim că SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA.:

 • Este o companie de brokeraj în asigurări cu capital privat 100% românesc și cu o experiență în acest domeniu dobândită începând cu anul 2005.
 • Este un nume de referinţă care și-a consolidat cu succes, timp de opt ani consecutiv, poziția de lider al pieței de brokeraj în asigurări in ceea ce privește volumul primelor brute intermediate.
 • Calitatea și profesionalismul serviciilor noastre sunt confirmate de clienții, partenerii, volumul de business intermediat precum si cota de piata de aproape 8%.
 • A dezvoltat la nivel național o rețea de peste 150 unități operaționale cu aproximativ 1200 de reprezentanți pregătiți să vă ofere cele mai bune și complexe soluții de asigurare.

Misiune : Să creștem prin inovație și excelență antreprenorială;

Viziune: Să ințelegem și să satisfacem cerințele clienților, oferindu-le servicii de asigurare adaptate nevoilor lor, obținute prin selectarea atentă a ofertelor din piață, prin verificarea minuțioasă a tuturor clauzelor și condițiilor contractuale;

Obiective: Să investim permanent în oameni, creând noi tendințe, noi produse cobrand care să asigure punctual anumite riscuri contribuind astfel, împreună cu partenerii noștri, la creșterea gradului de asigurare din România, la dezvoltarea pieței și la siguranța clienților;

Valori: Devotamentul, responsabilitatea, integritatea și respectul, empatia și susținerea sunt VALORILE care ne definesc.

Ne pasă de siguranța dumneavoastră și de aceea facem totul cu simț de răspundere. Suntem ambițioși, fermi și consecvenți atunci cand vine vorba de obiective. Suntem corecți, transparenți, ne onorăm promisiunile și oferim respect inainte de a-l pretinde. Incurajăm ideile bune și promovăm inițiativele.

 

Ce oferim noi Safety Broker de Asigurare SA ?

 • Consultanță în managementul de risc;
 • Intermediere de Asigurări de bunuri și proprietăți, cyber risk, afaceri, garanții, credite comerciale, răspunderi civile, echipamente electronice, construcții-montaj, călătorie, viață, sănătate, etc;
 • Servicii complete de asigurare pentru transportul terestru, feroviar, naval şi aerian;
 • Consultanță și asistență în cazul dosarelor de daună;
 • Echipa dedicată clienților corporate.

In domeniul Asigurărilor Corporate Safety Broker de Asigurare SA este un concurent redutabil pentru orice broker internaţional, fiind caracterizat prin:

 • Echipă profesionistă cu experiența vastă în asigurări.
 • Departamente specializate pe categorii de produse și servicii.
 • Consultanţă în selectarea şi managementul soluţiilor de asigurare personalizate.

De ce sa devii client Safety Broker de Asigurare SA?Pentru că:

 • Reprezentăm interesele clientului în relația cu Asigurătorul.
 • Propunem soluții de asigurare conforme cu nevoile Clientului:

     - programe de asigurare care oferă un raport mai bun între acoperire și cost

     - propunerea clauzelor suplimentare optime conform tipologiei clientului

     - prezentarea comparativă a ofertelor cu argumente pro și contra

     - recomandări punctuale pentru anumite acoperiri, condiții, fransize. 

     - reprezentant dedicat și asistență specializata în cazul dosarelor de daună;

Safety Broker de Asigurare SA in mediul online

SAFETY Broker este lider si in spatiul online. Detinem peste 50% din aceasta piata prin parteneriatul strategic cu eMAG.