WindSoft

28 Decembrie 2023

Colaborarea cu Teodora, în rolul său de reprezentantă a Safety Broker pentru serviciile medicale, a fost o experiență profesională pe care o apreciez în mod particular. Abilitatea ei de a înțelege nevoile noastre specifice și de a răspunde cu soluții cu grad ridicat de personalizare a fost impresionantă.

 

SYNETO

18 Decembrie 2023

Colaborarea noastră cu Teodora Rînduroi de la Safety Broker în privința asigurării private de sănătate pentru echipa Syneto a fost remarcabilă. Teodora a demonstrat o competență deosebită, oferind soluții personalizate și răspunzând cu promptitudine la toate cerințele noastre. Suntem cu adevărat mulțumiți de profesionalismul și atenția acordată fiecărui detaliu în gestionarea asigurărilor de sănătate pentru colaboratorii noștri. Recomandăm cu încredere serviciile oferite de Teodora și echipa Safety Broker.

Anamaria Saniuta - Syneto People Manager

 

Whiteland Import Export SRL

13 Decembrie 2023

Servicii de calitate, profesioniști, prompți și receptivi.

Recomand cu toată încrederea.

 

George Bucsa - Whiteland Import Export SRL

Coordonator Parc Auto

 

Vaillant

12 Decembrie 2023

În anul 2021, la recomandarea doamnei Georgiana Fințescu, am început colaborarea cu firma Safety Broker de Asigurare, legat de pachete integrate privind asigurarile de sănătate pentru angajații firmei Vaillant Group Romania.

Focusul firmei noastre era să găsim un colaborator care să pună interesele colegilor noștri pe un plan principal, să creeze pentru noi asigurările în funcție de nevoile individuale, dar și colective, și să asigure servicii post-asigurare, în caz de nevoie.

Lobode Europa Trans SRL

20 August 2016

"Colaborarea cu Safety Broker este eficientă şi profesionistă. Am beneficiat din partea lor de soluţii excelente, reuşind împreună, să facem faţă instabilităţii pieţei de asigurări. Am ales Safety deoarece au ţinut cont de necesităţile, dar mai ales de posibilităţile noastre. Îi recomand cu incredere."

 

Marin Cătălin

Manager transporturi şi expediţii

Lobode Europa Trans SRL

Trans Euro

20 August 2016

"Colaborarea cu Safety durează de mulţi ani şi cu siguranţă va mai dura foarte mult timp de acum înainte. Argumente pro sunt foarte multe printre care: gamă variată de tipuri de asigurare care acoperă toate necesităţile noastre, rapiditate în ofertare, preţuri corecte, flexibilitate şi posibilitatea de a discuta fiecare ofertă în parte, seriozitate. Principalul motiv pentru care am ales Safety a fost că acest broker este unul dintre principalii brokeri din piaţă şi poate acoperi toate nevoile societăţii noastre pe partea de asigurări."

WHITE LAND IMPORT EXPORT

20 August 2016

"Colaborare bună de câţiva ani, recomandăm cu încredere serviciile complete Safety Broker, fiind mulţumiţi de competenţa, profesionalismul şi promptitudinea în relaţia cu societatea noastră.”

 

George Bucsa

WHITE LAND IMPORT EXPORT