Lobode Europa Trans SRL

20 August 2016

"Colaborarea cu Safety Broker este eficientă şi profesionistă. Am beneficiat din partea lor de soluţii excelente, reuşind împreună, să facem faţă instabilităţii pieţei de asigurări. Am ales Safety deoarece au ţinut cont de necesităţile, dar mai ales de posibilităţile noastre. Îi recomand cu incredere."

 

Marin Cătălin

Manager transporturi şi expediţii

Lobode Europa Trans SRL

Trans Euro

20 August 2016

"Colaborarea cu Safety durează de mulţi ani şi cu siguranţă va mai dura foarte mult timp de acum înainte. Argumente pro sunt foarte multe printre care: gamă variată de tipuri de asigurare care acoperă toate necesităţile noastre, rapiditate în ofertare, preţuri corecte, flexibilitate şi posibilitatea de a discuta fiecare ofertă în parte, seriozitate. Principalul motiv pentru care am ales Safety a fost că acest broker este unul dintre principalii brokeri din piaţă şi poate acoperi toate nevoile societăţii noastre pe partea de asigurări."

WHITE LAND IMPORT EXPORT

20 August 2016

"Colaborare bună de câţiva ani, recomandăm cu încredere serviciile complete Safety Broker, fiind mulţumiţi de competenţa, profesionalismul şi promptitudinea în relaţia cu societatea noastră.”

 

George Bucsa

WHITE LAND IMPORT EXPORT