Viorel Vasile, CEO al Safety Broker, după anunţul achiziţiei Globasig: „Mergem mai departe şi cu alte achiziţii“

11 Decembrie 2023 - 12:59
Viorel Vasile

Achiziţiile Safety Broker, liderul întregii pieţe de brokeraj în asigurări, vor continua în perspectivă, după ce cumpără Globasig Broker, a patra achiziţie din acest an ce urmează preluării Insia, Orizont Broker şi Star Broker, a spus Viorel Vasile, CEO al Safety Broker, pentru ZF. 

Safety Broker a ajuns pe mâna grupului polonez Unilink din 31 octombrie 2021, iar ulterior întreg grupul Unilink a fost achiziţionat de Acrisure, companie americană specializată în domeniul asigurărilor şi serviciilor financiare. Având în vedere că strategia grupului Acrisure este de dezvoltare prin achiziţii, Safety Broker merge înainte prin încorporarea acestei direcţii.

„Grupul nostru din care facem parte, Acrisure, merge pe dezvoltare prin achiziţii. După ce preluăm Globasig o să mergem pe o cotă de piaţă de 12%. Suntem în discuţii cu mai mulţi brokeri în acest moment pentru că mergem mai departe şi cu alte achiziţii, dar ne încurcă momentan plafonarea de la nivelul pieţei. 

Articole recente

07 Decembrie 2023 - 12:34

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurări de pe piaţa locală, care a ajuns pe mâinile Grupului polonez Unilink, începând cu data de 31 octombrie 2021, iar ulterior întreg grupul Unilink a...

21 Septembrie 2023 - 12:30

Companiile de asigurări, dar şi brokerii în asigurări nu sunt îngrijoraţi de noul impozit stabilit prin modificările fiscale ale Guvernului, respectiv 1% din cifra de afaceri, susţinând că această...