Calatoreste fara griji

Dată început
Dată sfârșit

Regulamentul Campaniei " Calatoreste fara griji..."

Organizatorul Campaniei "Calatoreste fara griji..." este compania SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.R.L., societate de intermediere in asigurări, autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, înregistrata sub nr. RBK-293, cu sediul social in București, Calea Giulești, nr. 8D, etaj 2, sector 6, înmatriculata in Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/6184/2005, CUI 17437817.

Art. 2  Drept de participare

In campanie sunt inscrisi in mod automat toti vanzatorii reprezentanti ai Safety Broker, respectiv ai Partenerilor SAFETY BROKER care accepta si respecta condițiile prezentului regulament.

Art. 3  Locațiile de derulare ale campaniei

Aceasta campanie se desfășoară la sediile SAFETY BROKER din toata tara, respectiv ale Partenerilor SAFETY BROKER care afișează sigla SAFETY BROKER.

Art. 4  Durata campaniei

Perioada de desfășurare a campaniei `` Calatoreste fara griji ...`` este 22 iunie – 30 septembrie 2015. După data de 30 septembrie 2015, achiziționarea produselor menționate in prezentul Regulament Oficial nu mai conferă dreptul de a participa la campanie.

Art. 5  Condiții de validitate

In Campanie sunt inscrisi in mod automat toti vanzatorii reprezentanti Safety Broker, respectiv ai Partenerilor SAFETY BROKER, in una din locațiile menționate la Art. 3, in perioada de desfășurare a Campaniei specificata la Art. 4, in mod direct, in condițiile prezentului regulament.

Art. 6  Mecanismul campaniei

Se iau in calcul primele incasate pentru certificatele de asistenta rutiera AXA Assistance emise in perioada concursului 22 iunie 2015-  30 septembrie 2015.

Fondul de premiere este estimat la 14.450 EUR in baza performantelor de vanzari. Acest fond se consuma pe masura ce se acorda premii generale si poate fi suplimentat daca numarul de premii depaseste estimarile initiale.

- Toti colaboratorii Safety Broker ce depasesc un volum de 12.000 lei prime incasate pentru asistenta rutiera castiga automat premiul general constand intr-un voucher continand o excursie de weekend pentru 2 persoane la Poiana Brasov  (servicii turistice, cazare si mic dejun)

- Colaboratorii Safety Broker care emit minim 12 certificate de asistenta rutiera (dar nu ating plafonul de 12.000 lei prime incasate), vor fi inscrisi in mod automat la tragerea la sorti din data de 10 septembrie 2015, avand sansa sa castige unul dintre cele 5 vouchere, continand cate o excursie de weekend pentru 2 persoane la Poiana Brasov (servicii turistice, cazare si mic dejun).

Premiul cel mare  se acorda colaboratorului care va avea cel mai mare volum de vanzari in ceea ce priveste primele incasate din ASISTENTA RUTIERA si consta intr-un City Break la Paris (acest pachet include transport cu avionul si cazare cu mic dejun pentru 2 nopti/ 2 persoane).

Nota: Valorile voucherelor se comunica la incheierea concursului in functie de ofertele disponibile la respectiva data. Premiile se acorda in vouchere valorice, castigatorul avand posibilitatea de a-si alege destinatia dar diferenta de pret fata de valoarea voucherului va fi suportata de catre beneficiar.

Art. 7  Alte reglementari

Campania este valabila numai pentru colaboratorii Safety Broker care au încheiat polite de asistenta rutiera AXA Assistance, in perioada de desfășurare a prezentei Campanii. Pentru a îndeplini condițiile de participare la aceasta Campanie, participanții trebuie sa aibă cel puțin 18 (optsprezece) ani. Contractul trebuie sa fie încheiat in conformitate cu condițiile de eligibilitate stabilite de SAFETY BROKER, prin prisma legislației in domeniu si a normelor si reglementarilor interne ale acestuia. Prin participarea la campanie, participanții sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si condițiile prezentului Regulament Oficial. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participanților, in conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si  libera circulație a acestor date. Prin urmare, SAFETY BROKER se obliga sa păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților.

Eventualele litigii apărute intre Organizator si participanții la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente.

Art.8  Publicitatea prezentului Regulament

Prezentul Regulament este disponibil la sediile precizate la art.3 al prezentului regulament, precum si  pe site-ul firmei (www.safetybroker.ro). SAFETY BROKER își rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata campaniei, cu notificarea prealabila a participanților prin publicarea modificărilor pe site-ul www.safetybroker.ro .

Art.9   Date de contact ale SAFETY BROKER

București, Calea Giulești, nr.8 D, etaj 2,sector 6

Tel. 021.745.62.69/021.745.62.70/021.745.62.71

Fax. 021.413.09.47

Program de lucru:  luni-vineri, intre orele 9.00-17.00.

Site:  www.safetybroker.ro

Email: office@safetybroker.ro