Safety Broker de 10 alaturi de tine!

19 Mai 2016 - 18:28

Am împlinit 10 ani de activitate! 10 ani alături de clienţii, partenerii şi colegii noştri. 10 ani în care am evoluat şi am oferit calitatea, profesionalismul şi prietenia noastră!

Azi, Safety Broker este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de Brokeraj în Asigurări din România.

Azi, suntem numărul 1 în topul companiilor de brokeraj şi singura companie din această nişă cu capital 100% românesc. Ceea ce la început a fost un plan de afaceri azi este un proiect amplu, desfăşurat atât la nivel naţional, cât şi internaţional, printr-o reţea de peste 100 de agenţii proprii şi francize.

Cu pasiune, muncă şi perseverenţă, ne-am dezvoltat şi consolidat în fiecare zi. Experienţa spune că, dacă îţi place ceea ce faci atunci când munceşti, nu simţi niciodată că munceşti.Pentru noi, au fost 10 ani frumoşi, în care am făcut zilnic ceva drag sufletului.Astfel, am reuşit performanţa de a fi mai mult decât un nume de referinţă în domeniul asigurărilor. Azi, suntem un nume de încredere pentru oricine este interesat de orice tip de asigurare. Suntem o companie bine calibrată, care nu vinde doar asigurări, ci oferă corect şi transparent servicii integrate şi consultanţă specializată pe toate tipurile de asigurări.  

Şiam ajuns aici datorită colegilor noştri foşti şi actuali, dar şi datorită partenerilor noştri, care de fiecare dată au ales excelenţa, competenţa şi calitatea oferite de Grupul Safety.

Am fost onarați să sărbătorim pe 28 martie,  alături de cei care ne-au sprijinit în acești 10 ani, toată evoluţia noastră şi  să le transmitem recunoştinţa pe care le-o purtăm intr-un cadru festiv in incinta Biavati - The Events Venue.

În final, doresc să menţionez că, pentru următorii 10 ani de activitate, ne-am propus să fim în continuare opţiunea numărul 1 în domeniul asigurărilor atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru cei viitori.

Şi să ne menţinem cu succes în Topul Companiilor de Brokeraj în Asigurări, pe aceeaşi poziţie pe care suntem şi azi, poziţia numărul 1.

Cu multă consideraţie,

Viorel Vasile

CEO Safety Broker

Articole recente

11 Aprilie 2018 - 12:17

Safety Broker în parteneriat cu UNIQA Asigurări, asigură anul acesta două dintre cele mai importante evenimente ale verii: Neversea și Untold.

La Neversea (7-9 iulie, Constanța) și la...

16 Septembrie 2016 - 19:30

Safety Broker a intermediat în primul trimestru al acestui an prime brute în valoare de peste 123 milioane lei, cu 42,9% mai mult decât cele 86 milioane lei intermediate în aceeași...