11 ani de performanȚĂ În asigurĂri ÎMPREUNă !

19 Iulie 2016 - 18:26
11 ani impreuna

Am aniversat 11 ani de activitate, 11 ani de asigurări prin Safety Broker, 11 ani de adaptare, de flexibilitate, de inovație, de eficiență și de relații profesionale.

Toată această perioadă, toți acești ani au fost răsplătiți pe măsură cu satisfacții ce nu s-au lăsat așteptate prea mult.

De trei ani de zile suntem numărul 1 în clasamentul Brokerilor de Asigurare. Această constantă evidențiază în primul rând profesionalismul și devotamentul echipei Safety Broker.

Suntem pe această poziție pentru că ne-am dedicat in totalitate activității noastre, ne-am adaptat continuu și am învățat să transformăm amenințările în oportunități, ne-am reinventat și inovat de fiecare dată când situația a impus-o. Nu poți să rămâi pe aceasta poziție într-o piață atât de versatila ca cea a asigurărilor, decât dacă ești foarte bun, dacă oferi servicii de calitate și furnizezi produse adecvate cererii din piață și nevoilor clienților.

De aceea, Safety Broker își propune pentru următoarea etapă o monitorizare extrem de viguroasă a calității vânzării. Acesta va fi obiectivul nostru!

Calitatea face întotdeauna diferența și pe acest aspect vom pune accent în următoarea perioada!

Prin calitate mă refer atât la produsele ofertate și vândute, modul de ofertare, atenția acordată pregătirii clientului, cât și selecției acestuia.

Sunt de părere că respectarea și aplicarea acestei măsuri, pe lângă faptul că ne va menține în topul clasamentului, ne poate ajuta să devenim alegerea numărul 1 pentru consumatorul de asigurări din România. Este un obiectiv măreț, dar cu o echipă dedicată, cu o experiență adecvată, pe care de altfel ne-am însușit-o deja, și cu perseverență totul este posibil!

În încheiere transmit un gând bun întregii echipe, vă doresc putere de muncă, inspirație și satisfacția lucrului bine făcut. 

Articole recente

11 Aprilie 2018 - 12:17

Safety Broker în parteneriat cu UNIQA Asigurări, asigură anul acesta două dintre cele mai importante evenimente ale verii: Neversea și Untold.

La Neversea (7-9 iulie, Constanța) și la...

16 Septembrie 2016 - 19:30

Safety Broker a intermediat în primul trimestru al acestui an prime brute în valoare de peste 123 milioane lei, cu 42,9% mai mult decât cele 86 milioane lei intermediate în aceeași...