Conferinta Partenerilor  Safety Broker - CAPS 2019 

16 Aprilie 2019 - 11:04

Conferinta Partenerilor  Safety Broker - CAPS 2019 

2 produse co-brand lansate. Peste 300 de invitati, participantii au obtinut, in premiera, 2 credite de formare profesionala

 

Devenite deja traditie, Conferintele Anuale ale Partenerilor Safety Broker impresioneaza an de an prin concepte inovative si tematici surprinzatoare.Nici conferinta de anul acesta nu face o exceptie de la standardele prestabilite de asteptatrile invitatilor, aducand o serie de premiere pentru industrie.Am lansat doua noi produse co-brand, iar, in urma participarii la aceasta conferinta, participantii au obtinut 2 credite de formare profesionala prin parteneriatul cu ISF dar si 

  • Cunoştinţele minime necesare privind evaluarea necesităţilor clientului;
  • Cunoştinţele minime necesare privind piaţa asigurărilor.


Evenimentul a avut loc in perioada 5-7 aprilie 2019, la hotel Alpin din Poiana Brasov, celebrand cei 14 ani de activitate ai SAFETY Broker pe piata locala de brokeraj in asigurari si reunind peste 300 de persoane din echipa brokerului, dar si reprezentanti a partenerilor asiguratori precum si a institutiilor reprezentative pentru  ISF - Institutul de Studii Financiare si UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

In cadrul conferintei de anul acesta au fost prezentate proiectele SAFETY pe anul 2019, punand accent pe noi strategii de dezvoltare a business-ului, pe care ne dorim sa le desfasuram alaturi de partenerii nostri. Atingerea obiectivelor stabilite, gradul de comunicare, spiritul de echipa si alte componente ce tin de imaginea companiei sunt aspectele la care ne vom alinia in continuare pentru a ne mentine pozitia de #Safety1st. Vom adauga valoare serviciilor oferite de noi prin mentinerea unei mentalitati deschise pentru colaborare si vom ramane aproape de clienti. Vom cultiva socializarea ideilor in interiorul echipei, dar si la nivelul industriei si vom fi promoterii unor procese intensive de invatare", a declarat Viorel VASILE.

Ca parte a strategiei SAFETY, in cadrul conferintei am lansat si 2 produse co-brand, unul este in parteneriat cu ASIROM, fiind vorba despre un produs CASCO, de tipul "pay as you drive" si un alt produs anuntat in cadrul conferintei este asigurarea de sanatate co-brand intre SAFETY Broker si SIGNAL Iduna.

Totodata, in cadrul conferintei au avut loc doua paneluri cu discutii interactive despre legislatia IDD si Pregatirea Profesionala, in parteneriat cu ISF - Institutul de Studii Financiare.

Astfel, participantii care au intrunit toate conditiile au primit 2 credite de formare profesionala continua, fiind primul eveniment din piata de brokeraj in care se acorda credite conform legislatiei.

Ziua de sambata s-a incheiat intr-o spectaculoasa atmosfera "Black &White Casino Party" unde aventura si suspansul au fost la cote maxime. Pentru un plus de adrenalina, s-au aruncat zarurile, s-au incercat sanse la Blackjack si ruleta si a existat chiar si un turneu de poker.