SAFETY Broker sarbatoreste 18 ani de activitate la Conferinta Anuala a Partenerilor din perioada 8-10 septembrie

07 Septembrie 2023 - 14:02
Caps23

CAPS - Conferinta Anuala a Partenerilor Safety Broker 2023 se va desfasura in acest weekend (8-10 septembrie) intr-o noua locatie de top din statiunea Mamaia. Va fi ocazia perfecta pentru a analiza si dezbate rezultatele brokerului, cele mai fierbinti subiecte cu impact asupra pietei, precum si pentru a aniversa cei 18 ani de activitate, dintre care 10 ani pe primul loc in clasamentul de profil.

"SAFETY Broker aniverseaza anul acesta 18 ani de activitate si iti multumim ca ai contribuit la succesul companiei noastre de-a lungul acestor ani. Afacerile de succes au la baza prieteni de incredere si parteneriate de succes, eforturi de echipa si oameni. Si cum fiecare realizare se face impreuna, la fel si celebrarea acesteia se face tot impreuna", au transmis oficialii companiei.

La 18 ani SAFETY s-a conectat la nivel european, devenind parte a Grupului UNILINK si, ulterior, la nivel mondial ca urmare a achizitiei UNILINK de catre ACRISURE, brokerul cu cea mai mare crestere a cifrei de afaceri la nivel global si care, de asemenea, implineste 18 ani tot in acest an.

 

Citeste intregul articol aici.

Articole recente

31 Octombrie 2023 - 14:13

Astazi, 31 octombrie 2023, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a avizat Grupul ACRISURE LLC in calitate de unic actionar al UNILINK SA, dupa achizitia a 100% grupului polonez. SAFETY...

31 Iulie 2023 - 13:54

GENERALI Romania este in acest an partener oficial al UNTOLD 2023 - unul dintre cele mai mari si cele mai asteptate festivaluri din lume. GENERALI asigura astfel raspunderea civila a...