Safety Broker Incheie s 1 2019 cu o crestere a vanzarilor de 11, 25 % si isi consolideaza echipa de vanzari si asigura, si anul acesta, festivalul Neversea.

03 Iulie 2019 - 12:57
Comunicat de Presa

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România, a raportat la sfarsitul S1 2019 o crestere a Primelor Brute Intermediate de 11,25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand pana la 189 mil RON.

60,48 mil RON reprezinta vanzari de produse Non RCA, din care 65% sunt politele CASCO si 25% politele de asigurare de tip Property.

Intreaga echipa Safety si-a adus aportul la mentinerea trendului ascendent din ultimii ani, implementand strategiile de diversificare a portofoliului de servicii si de fidelizare a clientilor. In acest sens, am decis ca in cea de-a doua jumatate a anului 2019, sa extindem echipa de management cooptand nume importante din piata de asigurari.” - a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

De la 1 iulie Nicolae Avram, fost membru board Allianz Tiriac, face parte din echipa de management a Safety Broker în poziția de Director General Adjunct, poziție din care va coordona noile direcții strategice de dezvoltarea a departamentelor de Vanzari si Marketing.

Dupa o experienta in companii de asigurari multinationale imi doresc foarte sa contribui cu experienta mea in #safety1st – leaderul companiilor de brokeraj din Romania. Mi-am dorit de mult timp sa fac parte dintr-o companie unde spiritul anteprenorial este “la el acasa”. Sunt sigur ca experienta mea completata cu energia colegilor mei mai tineri va contribui cu siguranta la dezvoltarea pietei de asigurari / brokeraj din Romania si vom reusi sa castigam din ce in ce mai mult increderea clientilor in “breasla de asigurari” - a declarat Nicolae Avram.

Safety Broker continuă strategia de diversificare a portofoliului și de creștere a ponderii deținute de liniile non-auto si in cea de-a doua jumatate a anului, asigurand, in parteneriat cu Asirom VIG, distractia la Neversea - cel mai are festival de muzică de pe malul Mării Negre.

Editia din acest an va avea loc in perioada 4-7 iulie si va fi o aventură de 4 zile, cu petreceri până in zori. În fiecare an, festivalul adună peste 200 000 de oameni și peste 200 de artiști.

Pentru acest eveniment Safety Broker ofera consultanta de risc si a purtat negocieri cu compania de asigurari Asirom VIG, in vederea obtinerii unei acoperiri optime atat pentru organizator cat si pentru participantii la festivalul Neversea.

''Ne bucuram sa avem pentru al treilea an consecutiv un parteneriat de succes cu organizatorii festivalului Neversea. In timp ce tinerii se distreaza pe ''ISLAND OF DREAMS'' noi ramanem ancorati in realitate pentru siguranta si protectia lor.'', a declarat Viorel VASILE- CEO al Safety Broker.


 

Articole recente

05 Decembrie 2024 - 14:38

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat miercuri, 15 mai 2024, modificarea Actului constitutiv al societatii SAFETY Broker de Asigurare S.A. care anunta...

31 Octombrie 2023 - 14:13

Astazi, 31 octombrie 2023, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a avizat Grupul ACRISURE LLC in calitate de unic actionar al UNILINK SA, dupa achizitia a 100% grupului polonez. SAFETY...