ASIGURAM DISTRACȚIA LA NEVERSEA ȘI UNTOLD

11 Aprilie 2018 - 12:17
Distractie in siguranta la Untold

Safety Broker în parteneriat cu UNIQA Asigurări, asigură anul acesta două dintre cele mai importante evenimente ale verii: Neversea și Untold.

La Neversea (7-9 iulie, Constanța) și la Untold (3-6 august, Cluj) publicul are ocazia să îi vadă în acțiune pe unii dintre cei mai buni DJ din lume. Tocmai de aceea, organizatorii se așteaptă la un număr-record de peste 500 000  participanți, in total.

Pentru ambele evenimente, Safety Broker a oferit consultanță de risc și a intermediat încheierea unei polițe de răspundere civilă, asigurările fiind emise de către societatea UNIQA Asigurări.

Prin încheierea acestui parteneriat, Safety Broker și UNIQA Asigurări își continuă strategia de diversificare a portofoliului și de creștere a ponderii deținute de liniile non-auto.

"Suntem mândri să putem contribui la succesul acestor evenimente, care definesc o generație de tineri și pozitionează România pe harta entertainment-ului", a declarat Viorel VASILE, CEO al Safety Broker.

„UNIQA Asigurări, în calitate de asigurător oficial al celor două festivaluri, încurajează petrecerea timpului liber într-un mod plăcut și în deplină siguranță, produsele noastre de asigurare fiind concepute întocmai pe acest principiu.” declara Nadia PIETREANU, Director Marketing și Strategie Dezvoltare Vânzări, UNIQA Asigurări.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Membru al PRBAR, compania dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate reţele teritoriale de sucursale şi agenţii din România.

UNIQA Asigurări se număra printre liderii pieței românești de asigurări generale, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de solutii de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.

Articole recente

...

30 Octombrie 2019 - 12:08

Safety Broker, Signal Iduna şi Synevo lansează ȋn România, o nouă generaţie de produs individual de asigurare de sănătate - First Care.

First Care a fost creat luând ȋn...

22 Iulie 2019 - 10:19

Safety Broker este pentru al treilea an consecutiv brokerul de asigurare oficial al festivalului Untold.

...