Gothaer Asigurari

02 August 2016 - 20:42
Gothaer Asigurari

Gothaer Asigurări Reasigurări iși propune să fie prima opțiune a clienților săi, avnâd standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite și bazându-se totodată pe experiența vastă și pe sprijinul grupului Gothaer*.

Gothaer este un asigurator în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajați și un volum de prime brute subscrise de 81.989.892 mil. RON în 2015 țintind să se mențină un jucator important pe piața de asigurări din România.

Construim programe complexe și cuprinzătoare de reasigurare, cu reasigurători renumiți la nivel mondial, cum ar fi General Reinsurance (Gen Re), SCOR, Hannover Re, Sirius, Nationale Borg, Atradius, Transatlantic, Lloyd’s Syndicates, Swiss Re, Endurance, VIG Re, R+V, Deutsche Ruck și alții, protejând astfel în mod adecvat răspunderile pe care ni le-am asumat. Siguranță clienților noștri este astfel conferită și de puterea financiară a partenerilor reasiguratori, Gen Re fiind cotat de către agenția de rating Standard & Poor’s cu AA+, Swiss Re, R+V si Hannover cu AA-, ceilalți fiind cotați cu cel puțin A- de către agențiile de rating.

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din București și din alte orașe mari din Romania, prin intermediul agenților și brokerilor de asigurare autorizați, precum și online, pe