Cum ți-ai ajutat ultima oară un angajat care avea probleme de sănătate?

Wed, 03/03/2021 - 16:03
Cum ți-ai ajutat ultima oară un angajat care avea probleme de sănătate?

Felicitări! Ne bucurăm că ne-ai scanat și drept răsplată dorim să îți oferim gratuit un audit de asigurare.

Îți enumerăm 3 avantaje, pe care ți le poate aduce auditul programului de asigurări:

 1. Reducerea de costuri privind asigurările curente,
 2. Soluții de îmbunătățire a polițelor de asigurare existente, 
 3. Propuneri de extindere a acoperirilor riscurilor generate de activitatea desfășurată.

Pentru a intra în posesia premiului, te rugăm să ne contactezi la datele de contact alăturate:

Și nu ne oprim aici. Mai avem un Bonus pentru tine!

Pentru că ești membru DWNT, îți oferim ca și beneficiu un produs de asigurare de sănătate grup, dedicat și negociat, începând de la o sumă de 58 lei/lună.
 

Deoarece sănătatea este un ,,beneficiu’’ cu bătaie lungă și nu privește doar perioada Covid-19, prin care trecem, ți-am pregatit un ghid, cum poți să faci ca sănătatea angajaților să fie o investiție pentru companie și nu un cost, plecând de la rentabilitatea investiției (ROI) la valoarea investiției (VOI).

 

Scroll in jos pentru ghidul tau!⬇️

Iti putem fi alaturi intr-o analiza de oportunitate si vei beneficia de expertiza noastra extinsa in configurarea pachetelor de beneficii pentru angajati.

 

Herzliche Glückwünsche! Wir freuen uns, dass Sie uns gescannt haben und möchten Ihnen als Belohnung eine kostenlose Versicherungsprüfung anbieten.

 

Wir listen 3 Vorteile auf, die Ihnen die Prüfung des Versicherungsprogramms bringen kann:

1. Reduzierung der laufenden Versicherungskosten,

2. Lösungen zur Verbesserung bestehender Versicherungsverträge,

3. Vorschläge zur Ausweitung der Abdeckung der Risiken, die durch die durchgeführte Tätigkeit entstehen.

 

Um den Gewinn in Besitz zu nehmen, kontaktieren Sie uns bitte unter den folgenden Kontaktdaten:

• Marius Murg, E-Mail: marius.murg@safetybroker.ro, 0722.58.34.69

• Dora Vas, E-Mail: dora.vas@safetybroker.ro, 0754.22.36.19

 

Und wir hören hier nicht auf. Wir haben einen weiteren Bonus für Sie!

 

Da Sie DWNT-Mitglied sind, bieten wir Ihnen als Vorteil eine spezielle und verhandelte Gruppenkrankenversicherung ab einem Betrag von 58 Lei / Monat an.

 

Da Gesundheit ein langfristiger "Nutzen" ist und nicht nur in der Covid-19-Zeit, die wir durchmachen, haben wir einen Leitfaden für Sie vorbereitet, wie Sie die Gesundheit der Mitarbeiter zu einer Investition für das Unternehmen und nicht zu einem Kostenfaktor machen können, die von Return on Investment (ROI) bis zum Wert der Investition (VOI) geht.

 

Rufen Sie den folgenden Link auf, um den vorbereiteten Leitfaden durchzugehen:

https://www.dwnt.ro/read/6815/wie-kann-die-gesundheit-der-mitarbeiter.html

 

Wir können Sie bei einer Chancen-Analyse unterstützen und Sie profitieren von unserem umfassenden Know-how bei der Konfiguration von Personalvorsorgepaketen.

 

Ghidul tau este aici!⬇️

Cum poți să faci ca sănătatea angajaților să fie o investiție pentru companie și nu un cost, plecând de la rentabilitatea investiției (ROI) la valoarea investiției (VOI)?

Care este cea mai bună strategie de recrutare a forței de muncă specializată? Cum reușesc companiile să loializeze angajații buni? Cum cresc productivitatea angajaților?

Iată mai jos o serie de soluții simple pentru toate aceste întrebări.

Rentabilitatea investiției efectuate de fiecare companie depinde de obiectivele setate și de măsurarea acestora. Angajamentul resursei umane este un factor cu profunde implicații în succesul organizațiilor, capabil să maximizeze performanța, capacitatea de a inova și chiar profitabilitatea companiei.

Multe companii cu care lucrăm caută VOI pur, să crească brandul de angajator, să aibă angajați sănătoși și un mediu de lucru proactiv. Altele se concentrează pe acordarea beneficiului pentru creșterea retenției de personal sau îmbunătățirea cifrelor de absenteism, în funcție de strategia și obiectivele departamentelor de management și HR.

Oricum ar fi, există întotdeauna o rentabilitate a investiției, indiferent dacă aceasta este axata pe VOI sau pe ROI.

Măsurarea rentabilității investiției pentru sănătate este un concept nou si are la baza identificarea unor componente care pot fi evaluate din punct de vedere financiar.


O solutie la indemana este urmarea celor patru pasi descrisi mai jos :

 1. Stabilește obiective strategice.

Pentru majoritatea companiilor, acestea au legatură cu optimizarea forței de muncă și pot fi împărțite astfel:

 • Retenție mai bună a angajaților

Care conduce la o scădere a costurilor de înlocuire și formare a angajaților-costurile de recrutare interne/externe, timpul alocat recrutării de către angajații care participa la acest proces, costuri aferente promovării anunțurilor, prețul testelor aplicate angajaților, timpul necesar pentru acomodarea noului angajat până la atingerea performanței așteptate, costurile de asimilare ale procedurilor interne și costurile cursurilor de pregătire.

 • Creșterea angajamentului și productivității

Studiile arată că angajații mai sănătoși și mai fericiți sunt mai productivi și mai implicați la locul de muncă.

 • Recrutare eficientă

Scade costurile cu achizitia de personal, permite atragerea și păstrarea angajaților talentați.

Piata muncii este intr-o continua dezvoltare iar structurarea corecta a beneficiilor pentru angajati este un avantaj competitiv major.

 • Înlocuirea fondului pentru sănătate/social

Poti debloca sau diminua fondul prin oferirea unui beneficiu modern, usor de accesat de catre angajatii care se confrunta cu situatii neplacute

 • Scăderea absenteismului

Un angajat sănătos are nevoie mai puține zile de concediu medical și implicit oferă o performanță mai bună la locul de muncă.
 

Creșterea brandului de angajator

Poate fi privita ca o consecinta a tuturor obiectivelor de mai sus. Permite companiei sa aiba o imagine mai buna atat in exterior cat si in interior.

Conform unui studiu recent efectuat de Harvard Business Review Analytic Services, 71% din respondenți au clasificat angajamentul resursei umane ca fiind extrem de important pentru succesul organizației.

Corelat cu acest studiu, Gallup a realizat o analiză conform careia companiile care au angajați cu engagement mai bun, au crescut:

 • Productivitatea cu 21%

 • Satisfacția clienților cu 10%

 • Vânzările cu 20%

 • Profitabilitatea cu 21%

 • Au redus absenteismul cu 41%

 

 1. Selectează un partener strategic.

Un consultant care are o echipă dedicată și optimizează beneficii pentru angajați, timp de 365 zile pe an, iți poate aduce plusvaloare. Partenerul potrivit trebuie să iti ghideze echipa prin procesul de alegere si implementare a pachetului de beneficii medicale, al strategiei și al gestiunii pe tot parcursul anului.


 

 1. Stabilește împreună cu partenerul tau care este nivelul potrivit de investiții.

O abordare strategică a beneficiilor incepe cu stabilirea unui buget și analiza concurenței. Consultantul te poate ajuta să înțelegeți tendințele pieței în raport cu domeniul dvs de activitate și să stabiliți bugetul alocat pentru angajați.


 

 1. Optimizează pachetul de beneficii.

Un pachet bine definit si un partener de încredere, reprezintă o opțiune solidă și iți poate menține costurile în parametri deductibili fiscal.


 

Astfel, te asiguri ca vei maximiza rezultatul investitiei tale, iar beneficiile alese pentru angajati iti vor aduce diferentiatorul de care compania ta are nevoie.


 

Iti putem fi alaturi intr-o analiza de oportunitate si vei beneficia de expertiza noastra extinsa in configurarea pachetelor de beneficii pentru angajati.

I want an offer!