CertAsig

02 August 2016 - 20:46
Certasig

Companie de asigurari dedicata segmentului Corporate

CertAsig este o companie de asigurări romanească, cu sediul în București și operațiuni în Romănia, Turcia și Bulgaria. Compania are sucursale în Constanța și Cluj, reprezentanțe regionale în Suceava, Ploiești și Râmnicu Vâlcea, un birou de legătură în Istanbul (Turcia) și o sucursală în Sofia (Bulgaria).

CertAsig este o prezență solidă și respectată, datorită produselor specializate, nivelului foarte bun de competență al colaboratorilor și datorită procedurilor corecte și rapide în procesarea daunelor. Experiența noastră în asigurări corporate, expertiza internațională și abordarea pragmatică, adaptată specificului piețelor locale, sunt avantaje puternice, pe care clienții și brokerii le apreciază în colaborarea cu noi.

Portofoliul CertAsig este susținut de tratate de reasigurare încheiate cu unii din cei mai puternici reasiguratori internaționali, printre care Swisss Re, Hannover Re, Partner Re și Sindicatele Lloyd’s.

Acționarul majoritar al companiei este Royalton Capital Investors II, un fond privat de investiții axat pe companii din domeniul serviciilor financiare, în țări din Europa Centrala și de Est. Royalton Capital Investors numără în rândul investitorilor nume precum Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Fondul European de Investiții (FEI) și Alpha Associates.